Support.jpg

Værelser

Det er de små detaljer, som får dine gæster til at føle sig hjemme på deres værelser. Vores produkter til personlig hygiejne, overfladerengøring og desinficering kan hjælpe dine gæster til at opleve et behageligt ophold, hver dag.

Toiletpapir


Anbefalet produkt

Løb aldrig tør for papir med vores Tork Dispenser til toiletpapir i ark. Det er perfekt til toiletter, hvor praktisk funktionalitet og attraktivt design er vigtigt. Genopfyldning er let og komforten er sikret med vores Tork Premium papirkvalitet.

Tork Dispenser Toiletpapir i ark

Tork Dispenser Toilet...

Artikelnr. : 556000

Tork Extra Soft Foldet Toiletpapir Premium

Tork Extra Soft Folde...

Artikelnr. : 114276

Ansigtsserviet


Anbefalet produkt

Giv dine gæster ekstra komfort med vores ekstrabløde og absorberende ansigtsservietter. De fås i flotte æsker, så dine gæster altid kan have dem lige ved hånden.

Tork Ansigtsservietter Dispenser

Tork Ansigtsserviette...

Artikelnr. : 460013

Tork Extra Soft Ansigtsservietter

Tork Extra Soft Ansig...

Artikelnr. : 140280

Kopunderlag


Anbefalet produkt

Vores hygiejniske Tork Kopunderlag til engangsbrug sikrer, at du kan beskytte bordoverfladen mod fugtringe og fremhæve den serverede drink.

Tork Hvid Kopunderlag

Tork Hvid Kopunderlag

Artikelnr. : 474474

Tork Sort Kopunderlag

Tork Sort Kopunderlag

Artikelnr. : 474462

Cocktailservietter


Anbefalede produkter

Gør enhver lejlighed til noget særligt for dine gæster med bløde og absorberende Tork-servietter af høj kvalitet. Vælg mellem et udvalg af moderne design og klassiske farver. De er lette at koordinere med bordopdækninger. Og dit eget tryk kan gøre enhver lejlighed mere uforglemmelig og samtidig skabe synlighed for din forretning.

Tork Lime Cocktailserviet

Tork Lime Cocktailser...

Artikelnr. : 477822