foodservice_washroom_wow_us_original.jpg

Wow-faktor

Du ved, at designet på dit toilet er noget særligt, hvis folk taler om det efter toiletbesøget. Vil du gerne sikre, at din forretning skiller sig ud og gør et uforglemmeligt indtryk? Vores produkter til toiletter med Wow-faktor er udført i materialer af høj kvalitet og lækker finish, der både passer diskret ind og fremhæver toilettets design. Start her, når du vil tage dig ekstra godt af dine kunder.

Håndklædeark


Anbefalede produkter

Alle detaljer er vigtige, når du forsøger at skabe et godt indtryk. Med vores Tork Premium Extra Soft håndklædeark med QuickDry(TM) vil dine gæster føle sig forkælet. De store ark, blødheden og den hurtige absorbering giver en luksuriøs fornemmelse. Tork Xpress™ håndklædedispenser fuldender den eksklusive oplevelse. Den er slank, diskret og tilgængelig i vores Image Design-serie, og den giver dit toilet et tidløst look.

Tork Xpress® Dispenser Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Dispense...

Artikelnr. : 460004

Tork Xpress® Extra Soft Multifold Håndklædeark, H2

Tork Xpress® Extra So...

Artikelnr. : 100297

Håndklædeark på rulle


Anbefalede produkter

Den berøringsfrie fuldautomatiske dispenser er ideel til toiletter, hvor der kræves optimal hygiejne eller bare et mere sofistikeret look. Dispenseren indgår i vores designserie Tork Image Design Line, som giver dit toilet et tidsløst look. Vælg Tork Matic™ Soft Håndklædeark på rulle, hvis du ønsker et blødt og behageligt håndklædeark.

Tork Matic® Dispenser Håndklædeark på rulle – med Intuition™ sensor

Tork Matic® Dispenser...

Artikelnr. : 460001

Tork Matic® Soft håndklædeark på rulle, H1

Tork Matic® Soft hånd...

Artikelnr. : 290016

Toiletpapir


Anbefalede produkter

Vi anbefaler vores Tork Soft papirkvalitet for at give det rigtige indtryk. Anvend vores Tork Mini Jumbo dispenser for at opnå et ensartet design med et moderne look. Dens store kapacitet sikrer, at der altid er papir til brugerne.

Tork Dispenser Mini Jumbo Toiletpapir

Tork Dispenser Mini J...

Artikelnr. : 460006

Tork Soft Mini Jumbo Toiletpapir Premium

Tork Soft Mini Jumbo ...

Artikelnr. : 110253

Skumsæbe


Anbefalede produkter

Et moderne design med glatte overflader og rene linjer der passer ubesværet ind i dit toilet. Bidrager til en god oplevelse og fremmer indtrykket af høj kvalitet. Elegant rustfrit stål med en coating af fingertrykafvisende materiale, som sikrer at den altid fremtræder ren og pæn. Tork Luksus Skumsæbe er en unik håndsæbe med en sofistikeret, varm blomsterduft. Den tykke, friske skum renser og forkæler huden.

Tork Dispenser Skumsæbe og Håndsprit med Intuition™ sensor, S4

Tork Dispenser Skumsæ...

Artikelnr. : 460009

Tork Luksus Skumsæbe, S4

Tork Luksus Skumsæbe, S4

Artikelnr. : 520901

Luftfrisker


Anbefalede produkter

Første indtryk gør en forskel. Byd dine toiletbrugere velkommen med den behagelige duft fra vores Tork Airfreshener Citrus. Vores specialformulerede duft i en høj kvalitet frigives diskret fra vores Tork Airfreshener Spray Dispenser. Den giver frisk luft i lang tid ved at neutralisere lugte og hjælper dig med at levere en behagelig toiletoplevelse på alle måder.

Tork Airfreshener Spray Dispenser

Tork Airfreshener Spr...

Artikelnr. : 256055

Tork Airfreshener Spray Blomst, A1

Tork Airfreshener Spr...

Artikelnr. : 236052

Affaldsspand


Anbefalede produkter

Du kan fuldende dit look og forbedre komforten på dit toilet med vores 40L Tork Affaldsspand med høj kapacitet. Det attraktive design skjuler affaldet og giver et mere behageligt miljø. Den er let at rengøre, tømme og genopfylde med vores stærke, solide Tork Affaldsposer.

Tork Affaldsbeholder, 50 L

Tork Affaldsbeholder,...

Artikelnr. : 460011

Tork Affaldsposer 50 l

Tork Affaldsposer 50 l

Artikelnr. : 204060

Hygiejnespand


Anbefalede produkter

En diskret Tork hygiejnespand kan også fås med et design, som passer til dine dispensere. Tork hygiejneaffaldsposer er også lette at fjerne og udskifte, så rengøring er enkel.

Tork 5 L Affaldsbeholder

Tork 5 L Affaldsbeholder

Artikelnr. : 564008

Tork Affaldsposer 5 liter Premium

Tork Affaldsposer 5 l...

Artikelnr. : 204030