Washroom.tif

Toilet

En god toiletoplevelse har en positiv indvirkning på, hvordan dine kunder opfatter din forretning. Vi tilbyder et udvalg af dispensere og refills til at hjælpe dig med at skabe det rette indtryk.

Hvad er dine vigtigste behov i forbindelse med dine toiletter?

Wow-faktor

Du ved, at designet på dit toilet er noget særligt, hvis folk taler om det efter toiletbesøget. Vil du gerne sikre, at din forretning skiller sig ud og gør et uforglemmeligt indtryk? Vores produkter til toiletter med Wow-faktor er udført i materialer af høj kvalitet og lækker finish, der både passer diskret ind og fremhæver toilettets design. Start her, når du vil tage dig ekstra godt af dine kunder.
Vores anbefalinger

Toilet Basal

Hvis du driver toiletter med mange brugere, som skal have mulighed for at komme hurtigt til og ud igen, og hvor der samtidig er fokus på omkostninger, så har du brug for robuste hygiejnesystemer, der kræver minimal vedligeholdelse. Vores dispensere med en-ad-gangen dispenserfunktion kan hjælpe dig med at kontrollere forbruget. Vores sæbe- og papirrefills med høj kapacitet bidrager desuden til at sikre et godt service-flow, samtidig med at du skal bruge et minimum af ressourcer på rengøring og vedligeholdelse.
Vores anbefalinger

Toilet Plus

Når ekstra service og omsorg er i fokus, så har Tork Toilet Plus alt, hvad du behøver. Her vil du opleve et behageligt miljø med god service. Fra vores bløde, behagelige håndklædeark til vores fugtighedslotioner så vil besøgende med forskellige behov værdsætte den ekstra omsorg og opmærksomhed, som du leverer.
Vores anbefalinger