Hotel.tif

Hoteller

Giv dine gæster et godt og behageligt ophold hver dag. Vores personlige hygiejne- og desinfektionsprodukter og vores rengøringsprodukter til hotel kan hjælpe dit personale til at varetage rengøringen hurtigt, så du får mere tid til at få dine gæster til at føle sig hjemme.

Se vores anbefalinger til dine forskellige hotelmiljøer

Bespisning

Giv den service og stemning, som du forsøger at skabe, med kombinationer af servietter og tilbehør til bordet, som fuldender dit tema. Uanset om du serverer hurtige snacks, kun drikkevarer eller femretters måltider, så kan vi spare dig tid og penge med produkter, der leverer den effektivitet og funktionalitet, som du har brug for.
Vores anbefalinger

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert.
Vores anbefalinger

Toilet

En god toiletoplevelse har en positiv indvirkning på, hvordan dine kunder opfatter din forretning. Vi tilbyder et udvalg af dispensere og refills til at hjælpe dig med at skabe det rette indtryk.
Vores anbefalinger

Værelser

Det er de små detaljer, som får dine gæster til at føle sig hjemme på deres værelser. Vores produkter til personlig hygiejne, overfladerengøring og desinficering kan hjælpe dine gæster til at opleve et behageligt ophold, hver dag.
Vores anbefalinger

Andre områder

Hvert eneste berøringspunkt er en mulighed for at gøre indtryk på dine gæster. Med vores hygiejnesystemer og tilbehør kan du sikre friske, rene omgivelser overalt. Vi har alt, hvad du behøver for at skabe den gode atmosfære, som du ønsker.
Vores anbefalinger