Food industry.tif

Fødevareindustri

Hver dag står du over for den udfordring at arbejde hurtigt og effektivt - alt mens alle overflader og maskiner holdes upåklageligt rene. Vi leverer rengøringsprodukter, som er udviklet netop til fødevareindustrien for at hjælpe dig med at få dine rengøringsopgaver hurtigere fra hånden. Vi kan strømline din rengøringsrutine og gøre rengøring af maskiner, redskaber, overflader og hænder hurtigere og dermed højne standarden for hygiejne. Det vil give dig mere tid til det, som din forretning handler om - lave mad og gøre kunderne tilfredse.

Se vores anbefalinger til fødevareindustrien

Aftørring i produktionsområder

Hold produktionen i gang med aftørringsklude, som hurtigt opsuger spildte materialer og fjerner madaffald. Vi har et komplet udvalg af aftørringsklude godkendt til fødevarekontakt og stænkbeskyttede dispensere, som sørger for, at alting er hygiejnisk og nemt. Uanset om det er vask af hænder, polering af redskaber eller aftørring af overflader med henblik på køkkenproduktivitet, så har vi det, som du har brug for.
Vores anbefalinger

Rengøring

Opnå hygiejniske resultater mere effektivt og hold maskinerne rene. Opbevar vores holdbare klude godkendt til fødevarekontakt og hygiejniske dispensere i nærheden. På den måde bliver den grove rengøring og regelmæssige vedligeholdelse hurtigere overstået. Og du kan fokusere på det, som er det vigtigste, at lave mad.
Vores anbefalinger

Vaskestation

Hjælp dit team med at bruge mere tid ved produktionslinjen med mere praktiske og effektive måder til grundig vask og tørring af hænder. Vores anbefalinger til vaskestationer kan hjælpe dig undgå spredningen af bakterier, før, under eller efter et skiftehold.
Vores anbefalinger