Easy handling.tif

Tork Easy Handling™

Vores ergonomiske design og Tork Easy Handling™-funktioner gør håndtering af vores kasser og plastemballage lettere. Rengøringspersonale sparer tid og kræfter. Rutinemæssige opgaver udføres hurtigt og lettere. Det sparer tid og energi til vigtigere arbejde. Vores forskning har vist, at vores Tork transportemballage håndteres mange gange, før produkterne til slut pakkes ud og bruges. Vi ved desuden, at arbejdsrelaterede helbredsproblemer er almindelige blandt rengøringspersonale på grund af svære arbejdsbetingelser og tungt fysisk arbejde. Med det store antal emballage til hygiejneprodukter som håndteres i hele verden hver uge, tænkte vi, at vi virkelig kan gøre en forskel ved at forbedre vores transportemballage. Ved hjælp af biometriske data og ergonomi kan vi sørge for, at vi finder løsninger, som har det mest brugervenlige design. I dag har vi en række transportemballageløsninger, som gør arbejdet hurtigere, lettere og mere ergonomisk for vores slutkunder.

Tork Easy Handling Kasse


Fås til håndklædeark i ruller eller foldede samt toiletpapir.

Rengøringspersonale bruger deres dag på at udføre fysisk arbejde, som kan være hårdt for kroppen. Hvis du kan gøre arbejdet lettere for dit personale, vil alle nyde godt af færre rygsmerter og større effektivitet. Derfor har Tork Easy Handling kasserne praktiske håndtag, så de kan bæres med en eller to hænder. Kassen har perforeringer, som gør den let at åbne, gøre flad og bortskaffe.

Tork Extra Soft Singlefold Premium Håndklædeark

Tork Extra Soft Singl...

Artikelnr. : 100278

Tork Singlefold Advanced Håndklædeark

Tork Singlefold Advan...

Artikelnr. : 290163

Tork Easy Handling Plastikemballage


Fås til Multifolde håndklædeark og Tork SmartOne® toiletpapir.

Når tiden er knap, og lagerpladsen er begrænset, har du ikke brug for, at emballage bruger mere af din tid eller plads end højst nødvendigt. Derfor har Tork Easy Handling plastikemballagen perforerede åbninger på siden og øverst på posen, som gør den let at åbne. Selve posen klapper automatisk sammen, så den optager mindst mulig plads på hylden og er let at kassere, når den er tom. Dit personale vil også blive glade for det praktiske håndtag, som gør den lettere at bære.

Tork Xpress® Extra Soft Multifold Håndklædeark

Tork Xpress® Extra So...

Artikelnr. : 100297

Tork Xpress® Soft Multifold håndklædeark

Tork Xpress® Soft Mul...

Artikelnr. : 120289