Washroom.tif

Toilet

Opfyld alle dine kunders toiletbehov med et stort udvalg af Tork produkter af høj kvalitet. I vores udvalg til toiletter finder du praktiske hygiejnesystemer, som er designet til at spare tid, penge og arbejde.

Hvad er dine vigtigste behov vedrørende dine toiletter?

Hygiejnekritisk

På din arbejdsplads er det vigtigt at reducere risikoen for krydskontaminering. Vores milde sæber, hudlotioner, desinficeringsmidler og bløde håndklædeark kan hjælpe personer, som vasker hænder hyppigt, med at beskytte deres hænder og samtidig beskytte andre mod bakterier. Vores komplette håndhygiejneserie omfatter også attraktive sensor-styrede dispensere. De kan være med til at reducere spredning af bakterier yderligere og skærpe fokus på hygiejnen.
Our recommendations

Toilet med Wow-faktor

Når et toiletbesøg får folk til at tale om det bagefter, så er din indretning noget særligt. Ønsker du at få din forretning til at skille sig ud og efterlade et varigt indtryk? Vores produkter med Wow-faktor komplementerer finish og materialer af høj kvalitet på et luksuriøst toilet, så enestående design skinner igennem. Fortræffelig kundepleje starter her.
Our recommendations

Det mest nødvendige

Hvis du har brug for omkostningseffektive toiletter med minimal vedligeholdelse, hvor mange brugere hurtigt går ind og ud, er de rigtige elementer - inklusive solide hygiejnesystemer - nødvendige. Vores dispensere til håndklædeark og aftørringspapir, som dispenserer et ark ad gangen, kan hjælpe dig med at kontrollere forbruget. Desuden er vores refiller til sæbe og toiletpapir med høj kapacitet med til at forbedre servicen uden at anvende ressourcer på rengøring og vedligeholdelse.
Our recommendations

Toilet Plus

Hvis du ønsker at invitere toiletbrugere til at slappe af i et mere behageligt miljø og ordne andet end blot deres basale behov, så har Tork Toilet Plus alt, hvad du behøver. Fra vores bløde, behagelige håndklædeark til vores fugtighedslotioner så vil besøgende med forskellige behov værdsætte den ekstra omsorg og opmærksomhed, som du sørger for.
Our recommendations