Wiping and Cleaning 4.tif

Aftørring og Rengøring

Hjælp dine kunder med at opnå de bedste rengøringsresultater med mindst muligt besvær. Se vores store udvalg af professionelle rengøringsklude. Hver aftørringsklud er specialfremstillet til specifikke opgaver. Med den rigtige aftørringsklud til jobbet bliver det udført hurtigere og lettere.
Vælg den rigtige aftørringsklud
Vælg den rigtige dispenser

Aftørring og rengøring

Aftørring i produktionsområdet

At tørre spildte væsker op, opsuge væsker og opsamle snavs og støv er alt sammen almindelige opgaver, som udføres, før produktionen starter. Jo hurtigere de udføres, desto hurtigere kan du komme i gang med dit arbejde. Vores alsidige aftørringsklude er stærke, fleksible og absorberende. De er perfekte til at holde værktøjet tørt, overflader pletfri og indviklede dele driftsklare. Og med en dispenser i nærheden er det ikke et problem at finde en aftørringsklud.
Our recommendations

Rengøring

Regelmæssig vedligeholdelse som at fjerne snavs og vanskelige pletter på overflader, maskiner og værktøj minimerer antal produktionsstop. Vores klude – tørre eller anvendt med vand, opløsningsmidler eller rengøringsmidler - er med til at klare rengøringen. De er stærkere end papir, og vores rengøringsklude holder længere og sparer hurtigt både tid og penge.
Our recommendations

Polering

Pudsemiddel og polering med en god polerklud giver en skinnende flot finish, der samtidig beskytter overfladen. Kluden skal være blød og fremstillet til formålet, så den polerer uden at ridse, og samtidig gør det nemt at arbejde med polermidlet. Vores stærke, specialfremstillede polerklude absorberer og fordeler polermidlet jævnt, så man kan arbejde mere effektivt og hurtigt og opnå et flottere resultat. 
Our recommendations

Vaskestation

Spar tid med Tork vaskestation anbragt tæt på dine ansatte. Jo hurtigere hænder bliver vasket og tørret, desto hurtigere kan den næste opgave påbegyndes.
Our recommendations

Toilet

Tork tilbyder et stort udvalg af produkter af høj kvalitet til toiletter. Vores produkter omfatter hygiejniske, problemfri og lønsomme systemer med høj kapacitet.
Our recommendations