FSC.tif

Facility service-virksomheder

Uanset om du er en facility-chef eller en del af rengøringspersonalet, så ønsker vi at gøre dit liv lidt lettere. Vi tilbyder et komplet udvalg af Tork rengøringsprodukter, dispensere og hjælpeværktøjer til rengøringsfirmaer og forhandlere. Alt, hvad vi foretager os, er designet til at hjælpe dig og dine kunder varetage det grundlæggende rengøringsbehov, som alle forretninger har. Når det er på plads, kan alle få mere tid til det, som er vigtigst for deres kunder.

Tork Allround klude


Vores Tork Allround klude findes i fire farver til at holde opgaver adskilte og forhindre kontaminering. De er stærke til gentagen brug og godkendt til kontakt med fødevarer.a

Tork Allround klud, W8

Tork Allround klud, W8

Artikelnr. : 194450

Tork Allround klud, W8

Tork Allround klud, W8

Artikelnr. : 194650

Tork Wet Wipes


Til overfladerengøring fjerner Tork Wet Wipes effektivt snavs, olie og fedt. De er skånsomme mod huden og uden parfume og fås i en praktisk, transportabel spand.

Tork Wet Wipe til overflader

Tork Wet Wipe til ove...

Artikelnr. : 190594

Tork Aftørringsklud centerfeed


Med vores Tork Aftørringsklud Centerfeed M2-system tilbyder vi aftørringspapir til hænder og overflader, velegnet til lettere rengørings- og aftørringsopgaver. r

Tork Centerfeed Dispenser

Tork Centerfeed Dispe...

Artikelnr. : 559000

Tork Aftørringspapir Plus

Tork Aftørringspapir ...

Artikelnr. : 101250

Tork Aftørringsklud


Vores Tork rengøringsklud og W4-system leverer stærke, absorberende klude, som kan bruges med rengøringsmidler og opløsningsmidler og holde til gentagen brug. De er også bløde og fleksible. Perfekte til rengøring af små og glatte genstande.

Tork Top-Pak Dispenser

Tork Top-Pak Dispenser

Artikelnr. : 654000

Tork Aftørringsklud Industri

Tork Aftørringsklud I...

Artikelnr. : 520678

Se vores produkter, tjenester og anbefalinger til facility service-virksomheder

Tork Easy Handling™

Vores ergonomiske design og Tork Easy Handling™-funktioner gør håndtering af vores kasser og plastemballage lettere. Rengøringspersonale sparer tid og kræfter. Rutinemæssige opgaver udføres hurtigt og lettere. Det sparer tid og energi til vigtigere arbejde. Vores forskning har vist, at vores Tork transportemballage håndteres mange gange, før produkterne til slut pakkes ud og bruges. Vi ved desuden, at arbejdsrelaterede helbredsproblemer er almindelige blandt rengøringspersonale på grund af svære arbejdsbetingelser og tungt fysisk arbejde. Med det store antal emballage til hygiejneprodukter som håndteres i hele verden hver uge, tænkte vi, at vi virkelig kan gøre en forskel ved at forbedre vores transportemballage. Ved hjælp af biometriske data og ergonomi kan vi sørge for, at vi finder løsninger, som har det mest brugervenlige design. I dag har vi en række transportemballageløsninger, som gør arbejdet hurtigere, lettere og mere ergonomisk for vores slutkunder.
Vores anbefalinger