ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter

Dit næste designprojekt: toiletter, håndvaskestation, produktionsområde, restaurant og catering Tork tilbyder fire prisbelønnede dispenserserier komplet med BIM-objekter. Dispenserne imødekommer strenge hygiejnekrav og kombinerer design med høj funktionalitet. Når du vælger Essit og Tork til dit designprojekt, giver du også dine kunder et sikkert valg, idet Essity er kendt og anerkendt for sit arbejde med bæredygtighed og socialt ansvar.

BIM Objekter


Tork som BIM objekt kræver kun ét klik! 
Download Tork dispenserne som BIM objekt nu!
 
 

Tork Image Design


Prisbelønnet dispenserserie i rustfrit stål til omgivelser, hvor design har højeste prioritet – f.eks. eksklusive kontormiljøer, restauranter, hoteller, golfklubber, spa-faciliteter og fitnesscentre. Sortimentet omfatter både sensordrevne og manuelle dispensere, som passer perfekt til din stil og indretning.

Tork Elevation


Prisbelønnet dispenserserie i sort eller hvid plast til toiletter og håndvaskestationer. Vores omfattende sortiment indeholder både dispensere med sensor og manuelt betjente sæbedispensere, som er certificeret nemme at bruge, også for ældre, børn og handicappede.

Tork Performance


Prisbelønnet robust dispenserserie i plast, fås i rød/sort eller turkis/hvid til forskellige produktionsområder; køkkener, bilværksteder og mekaniske værksteder. Designet sikrer ergonomisk betjening og kontrolleret forbrug.

Tork Xpressnap®


Den prisbelønnede Image Line fås i varianterne aluminium eller valnød, som falder elegant ind i omgivelserne på eksklusive kontorer, restauranter med høj designprofil osv. Signature Line i rød, sort eller grå passer godt ind i restauranter med en mere enkel eller minimalistisk designprofil. Dispenserne i plast har et smart reklamefelt til markedsføring.

Essity og bæredygtighed


Hvis du vil læse mere om Essity og bæredygtighed, kan du klikke på linket.

Ønsker du at lære mere om andre fokusområder?

ImageDesignLine_original.jpg

Toilet

Det er let at gøre det rigtige indtryk og samtidig drage omsorg for dine kunder og kolleger med vores produktserie af høj kvalitet til toiletter. Alle anbefalinger er organiseret, så dine forretningsbehov kommer først. Vores gennemafprøvede kombinationer gør det let for dig at vælge. Vi har opdelt vores anbefalinger således: Vores anbefalinger
Dining.tif

Bespisning

Skab den stemning, som du ønsker, og benyt dig af det store udvalg af servietter og tilbehør til bordet, som kan være med til at fuldende dit tema. Uanset om du serverer hurtige snacks, kun drikkevarer eller femretters måltider, så kan vi spare dig tid og penge med produkter, der leverer den effektivitet og funktionalitet, som du har brug for. Vores anbefalinger
Kitchen.tif

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert. Vores anbefalinger