Support.jpg

Værelser

Det er de små detaljer, som får dine gæster til at føle sig hjemme på deres værelser. Vores produkter til personlig hygiejne, overfladerengøring og desinficering kan hjælpe dine gæster til at opleve et behageligt ophold, hver dag.

Toiletpapir


Anbefalet produkt

Løb aldrig tør for papir med vores Tork Dispenser til toiletpapir i ark. Det er perfekt til toiletter, hvor praktisk funktionalitet og attraktivt design er vigtigt. Genopfyldning er let og komforten er sikret med vores Tork Premium papirkvalitet.

Ansigtsserviet


Anbefalet produkt

Giv dine gæster ekstra komfort med vores ekstrabløde og absorberende ansigtsservietter. De fås i flotte æsker, så dine gæster altid kan have dem lige ved hånden.

Kopunderlag


Anbefalet produkt

Vores hygiejniske Tork Kopunderlag til engangsbrug sikrer, at du kan beskytte bordoverfladen mod fugtringe og fremhæve den serverede drink.

Cocktailservietter


Anbefalede produkter

Gør enhver lejlighed til noget særligt for dine gæster med bløde og absorberende Tork-servietter af høj kvalitet. Vælg mellem et udvalg af moderne design og klassiske farver. De er lette at koordinere med bordopdækninger. Og dit eget tryk kan gøre enhver lejlighed mere uforglemmelig og samtidig skabe synlighed for din forretning.