Kitchen.tif

Køkken

Det er lettere at holde køkken, bar eller café hygiejnisk og bevare et frisk udseende med aftørringsklude og andre klude fremstillet til opgaven. Fra aftørring i spiseområdet til rengøring ude bag ved så kan vores aftørringsklude og andre klude, som er fremstillet til formålet, hjælpe dig klare enhver opgave hurtigt og sikkert.

Aftørringspapir


Anbefalede produkter

I løbet af dagen er der behov for løbende vedligeholdelse som f.eks. aftørring af vand, olie, fedt og madrester – og selvfølgelig aftørring af hænder. Tork Aftørringspapir Plus er et alsidigt papir, som er ideelt til at tørre spildte væsker op og håndaftørring.

Klude


Anbefalede produkter

Få rengøringen ude bag ved overstået hurtigere med vores Tork kraftige rengøringsklude. Disse tykke, kraftigt absorberende klude er godkendt til fødevarekontakt og perfekte til grundig rengøring af køkkenudstyr og opsugning af fedt. Kludene er fremstillet med vores exelCLEAN™ patenterede skumspindingsteknologi, og sikrer dig professionelle resultater hurtigere. Brug vores Tork dispenser til foldede aftørringsklude/klude for at reducere spild. En-ad-gangen dispensering hjælper dig med at forbedre hygiejnen og samtidig kontrollere forbruget. 

Vælg dit forretningsområde

Hotel.tif

Hoteller

Food service.tif

HoReCa

Industri

Hold produktionslinjen ren og godt kørende med vores praktiske rengøringsprodukter fremstillet til industriel rengøring. Hver klud er 100 % ny og fremstillet til en specifik opgave og alligevel alsidig nok til mange forskellige formål. Minimer produktionsstop med vores professionelle systemer til aftørring, rengøring og polering, som hjælper dig varetage den regelmæssige vedligeholdelse hurtigere.

Læs mere

Kontor

Tork produkterne matcher dine behov, uanset om din arbejdsplads er et mindre kontor eller en stor kontorbygning. De fleste af os tilbringer rigtig meget af vores tid på arbejde, så det er vigtigt med god hygiejne på arbejdspladsen. Gode hygiejnefaciliteter på arbejdspladsen viser, at du drager omsorg for dine medarbejdere. Det er også med til at sikre færre sygedage. I vores sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, både de helt rigtige hygiejneløsninger til toiletterne og praktiske løsninger til tekøkkenet. Hvis din virksomhed har inhouse catering, kan vi også hjælpe med at sikre hygiejnen i både køkken og spiseområde med vores rengøringsprodukter.

Læs mere

ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter