Wiping and Cleaning 1.tif

Aftørring og rengøring

Undgå at komme bagud med dine daglige opgaver med holdbare og hygiejniske klude og dispensere, når du skal tørre oliespild op eller pudse efter en sidste gang. Vi har det, som du behøver, når du behøver det. så du kan fokusere på det, som er vigtigt for dig.
Vælg den rigtige aftørringsklud
Vælg den rigtige dispenser

Find de bedste produkter til dine behov

Aftørring

At tørre spildte væsker op, opsuge væsker og opsamle snavs og støv er alt sammen almindelige opgaver, som udføres, før produktionen starter. Jo hurtigere de udføres, desto hurtigere kan du komme i gang med dit arbejde. Vores alsidige aftørringsklude er stærke, fleksible og absorberende. De er perfekte til at holde værktøjet tørt, overflader pletfri og indviklede dele driftsklare. Og med en dispenser i nærheden er det ikke et problem at finde en aftørringsklud.
Vores anbefalinger

Rengøring

Regelmæssig vedligeholdelse som at fjerne snavs og vanskelige pletter på overflader, maskiner og værktøj reducerer antal produktionsstop. Vores klude – tørre eller anvendt med vand, opløsningsmidler eller rengøringsmidler - er med til at klare rengøringen. De er stærkere end papir, og vores rengøringsklude holder længere og sparer hurtigt både tid og penge.
Vores anbefalinger

Polering

Du kan opnå en blank, beskyttet finish ved at påføre polermidlet og gnide med en polerklud for at få det bedste resultat. Det gælder om at anvende en blød klud, som er fremstillet til formålet, uden at ridse, og det skal samtidig være nemt at påføre polermidlet. Vores holdbare specialfremstillede polerklude absorberer og frigør polermiddel jævnt, som fremskynder opgaven og effektivt forbedrer det overordnede resultat. 
Vores anbefalinger

Vaskestation

Spar tid med Tork vaskestationer anbragt tæt på dine ansatte. Jo hurtigere hænder bliver vasket og tørret, desto hurtigere kan den næste opgave påbegyndes.
Vores anbefalinger

Vælg dit forretningsområde

Hotel.tif

Hoteller

Food service.tif

HoReCa

Industri

Hold produktionslinjen ren og godt kørende med vores praktiske rengøringsprodukter fremstillet til industriel rengøring. Hver klud er 100 % ny og fremstillet til en specifik opgave og alligevel alsidig nok til mange forskellige formål. Minimer produktionsstop med vores professionelle systemer til aftørring, rengøring og polering, som hjælper dig varetage den regelmæssige vedligeholdelse hurtigere.

Læs mere

Kontor

Tork produkterne matcher dine behov, uanset om din arbejdsplads er et mindre kontor eller en stor kontorbygning. De fleste af os tilbringer rigtig meget af vores tid på arbejde, så det er vigtigt med god hygiejne på arbejdspladsen. Gode hygiejnefaciliteter på arbejdspladsen viser, at du drager omsorg for dine medarbejdere. Det er også med til at sikre færre sygedage. I vores sortiment finder du alt, hvad du skal bruge, både de helt rigtige hygiejneløsninger til toiletterne og praktiske løsninger til tekøkkenet. Hvis din virksomhed har inhouse catering, kan vi også hjælpe med at sikre hygiejnen i både køkken og spiseområde med vores rengøringsprodukter.

Læs mere

ImageDesign_topimage_original.jpg

Arkitekter