Xpress yourself og styrk din forretning

dispenser_original.jpg
Tork Xpressnap er det eneste servietdispensersystem, der reducerer servietforbruget og tilbyder et digitalt gør-det-selv værktøj, som du kan bruge til at designe og vise en reklame med det samme på de sociale medier, eller printe ud og indsætte i din dispensers AD-a-Glance® reklamefelt. 
 
Det er nemt at designe en reklame. Du skal bare følge disse fire hurtige trin.

 1. Beslut dig for dit budskab
 2. Vælg en skabelon eller lav din egen
 3. Gem dit design
 4. Vis dit budskab - både via servietdispenseren og på de sociale medier!
 

Læs, hvordan Ken og Grace bruger Tork Xpressnap til at øge omsætningen

Styrk din forretning ved at bruge kreative, personlige markedsføringsbudskaber og professionelt design, så du kan  tiltrække flere gæster, øge omsætningen og skabe større kundeloyalitet. Restaurantejere, Ken og Grace, fortæller, hvordan de bruger Tork Xpressnap til at styrke deres omsætning.
 
Her er tre måder, hvor Tork Xpressnap kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål:

 • Vær social

  78% af gæsterne på casual og fastfood spisesteder følger restaurantrelateret indhold på sociale medier*. Brug vores digitale værktøj til at designe et unikt budskab og vis det direkte på dine sociale mediekanaler for at tiltrække flere kunder.

 • Vær personlig

  62% af restaurantgæsterne er mere tilbøjelige til at komme til din restaurant igen, hvis de føler, at de havde en personlig oplevelse*. Så brug vores digitale værktøj til at fortælle om din restaurants historie, dit engagement i lokalsamfundet eller gøre reklame for særtilbud. Restaurantgæster nævner disse som loyalitetsfremmende faktorer.

 • Brug billeder

  21% af restaurantgæsterne vil sandsynligvis bruge flere penge end planlagt, når de præsenteres for fristende billeder af f.eks. en ny forret, drink eller dessert*. Frist dem med dit eget markedsføringsbudskab – som du kan designe her på få minutter.

 • 57% af restaurantgæster er enige i, at en personlig oplevelse berettiger højere priser.
 • 40% af restaurantgæsterne kan lide at se nyheder om restaurantmenuer i deres sociale mediefeed.

Køb Tork Xpressnap fra din distributør?

Opgiv navnet på din foretrukne distributør og hvilket Xpressnap produkt, du er interesseret i, så klarer vi resten.

Kontakt os

Kontakt os

Indtast fornavn
Indtast efternavn
Indtast en korrekt e-mailadresse
Venligst udfyld Firmanavn
Venligst udfyld telefonnummer
This form asks for your contact details so we can respond to your inquiry via email. Have a look at our terms of use and privacy policy for a detailed description of how we protect and manage your submitted data.
Please confirm that you have read the information concerning the personal data and the terms of use.
Luk

Tak for din henvendelse. Du vil hurtigst muligt blive kontaktet.

Luk

Om undersøgelsen

*Undersøgelsen blev udført mellem 17. november og 13. december 2017 blandt 8289 personer i Europa i alderen 18-60 år, som havde spist på restaurant mindst én gang i den sidste måned. Undersøgelsen blev udført af den uafhængige virksomhed United Minds ved hjælp af internetpaneler administreret af Cint.